A Magyar Bankszövetség szerint a magyar adósok helyzete még nem érte el mélypontját. A következő fél évben bizonyosan nem fog csökkenni a fizetésképtelen adósok száma, sőt inkább növekedésre lehet számítani.

A devizahitelekről kiderült, hogy sokkal jobbak még egy ilyen bizonytalan gazdasági helyzetben is, mint a forint alapú hitelek, vagyis mindenképpen érdemesebb a frank vagy euró alapú kölcsönöket választani a jövőben is. Utóbbi már csak azért is különösen jó lehet, mert előbb-utóbb nálunk is bevezetésre kerül az euró, és azután már a "nemzeti valutában" kell visszafizetnünk az árfolyamkockázatoktól mentes kölcsönöket.

Ez az előny természetesen csak akkor érvényesülhet, ha valóban bevezetik majd nálunk az egységes devizát, így rövidlejáratú hitelek esetében a forinthitel mindenképp biztonságosabb megoldásnak tekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://jelzaloghitel.blog.hu/api/trackback/id/tr191564458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása